RAMADA APOLLO HOTEL | AMSTERDAM

RAMADA APOLLO HOTEL AMSTERDAM

Het 4-sterren hotel Ramada Apollo Amsterdam bevindt zich direct aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het indrukwekkende gebouw is gelegen op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een perfecte verbinding naar zowel het centrum als luchthaven Schiphol. Voorzieningen van het Ramada hotel Amsterdam

Het Ramada hotel Amsterdam telt 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers voorzien van gratis Wifi, flatscreen televisie, airconditioning, een zithoek en thee- en koffiefaciliteiten. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van sauna faciliteiten of trainen in de ruime fitness zaal. Bij een lunch en diner in Skybar Floor17 kunnen gasten 3 uur gratis gebruik maken van de parkeerplaats onder het hotel.

Op de 17e etage van het Ramada hotel Amsterdam vindt u Skybar, Restaurant en Rooftop Terrace Floor17. De open keuken, vlotte bediening en panoramische uitzicht over Amsterdam zorgen voor de perfecte avond uit. Laat u verrassen door een variatie aan gerechten bereid met lokale producten. De ruime parkeergelegenheid en gratis internet verbinding maken Floor17 ook de perfecte gelegenheid voor uw zakelijke lunch of bespreking. Tevens kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over Amsterdam op het Floor17 Rooftop Terrace met 85 meter hoogte is dit het hoogste terras van Amsterdam.

Ramada hotel Amsterdam beschikt over 8 moderne board- en meetingrooms. Een aantal zalen zijn gevestigd op de 18e verdieping en bieden een schitterend uitzicht over Amsterdam en omgeving. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en beschikken over gratis draadloos internet.

Ramada Apollo Amsterdam draagt zorg voor het milieu en duurzaamheid en heeft hiervoor het Green Key Goud certificaat in ontvangst genomen. Zo besteedt het hotel nauwkeurig aandacht aan afvalscheiding en is het gehele hotel voorzien van LED verlichting en waterbesparende douches.

Dakterras op 85 meter hoogte
Snelste en gratis WiFi van Amsterdam
300 overdekte parkeerplaatsen
Gratis shuttle vanaf Schiphol
GreenKey GOUD certificaat
WHG Hotel of the Year 2014
Best Hotel Netherlands – IHA 2015
Quiet Room® Label